Vacature Wijnadviseur

Wijn is voor ons passie met emotie. Emotie omdat er achter iedere fles wijn een verhaal zit. Het bloed zweet en tranen, de liefde voor de druif van de teler. Het mooie moment, de mooie herinnering van de drinker. Dat glaasje wijn op die bijzondere plek met je geliefde. Passie, onze liefde voor wijn.

Herken je dit en zou je hier meer mee willen doen?

La Dolce Vita is een wijnimportbedrijf dat zich op landelijk niveau richt op zowel de zakelijke als particuliere markt.

We zijn op zoek naar ZZP-ers, die namens ons als wijnadviseur, proeverijen willen geven bij mensen thuis, bij bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, wijnverkoop aan de horeca en meer. Het inkomen kan variëren van een marge per verkochte fles wijn op een thuisproeverij of meer door verkoop aan horeca, relatiegeschenken aan het bedrijfsleven, enz. Je bepaalt zelf wat je doet en hoevaak..

De ervaring leert dat de meeste particuliere proeverijen in het weekend worden gehouden. Wijnadviseur zijn, houdt dus ook dat je in de weekenden en in de avonduren actief bent. De wijnadviseur bepaalt samen met de klant op welke datum en welk tijdstip de proeverij wordt gehouden.

We vragen van je dat je betrouwbaar, flexibel, zelfstandig en gemotiveerd bent. Kennis van wijn en spijs is geen vereiste maar wel een pre..

Spreekt dit je aan stuur dan je cv naar ladolcevitaimport@gmail.com

En wie weet heffen we samen het glas.

Share |